Telefoni: 060/ 640-69-05    060/6406920   Email: kucahranelazarevic@gmail.com     fbintw

O nama

19 biznis ketering

 

Kuća hrane Lazarević d.o.o. osnovana je 1. oktobra 1998. godine sa sedištem u Zemunu, u Cvijićevoj 59.

Od početka svog poslovanja, firma se bavi ketering (catering) ugostiteljskom delatnošću pod kojom se podrazumeva proizvodnja, serviranje i posluženje hrane i pića izvan objekta u kom se hrana priprema.

Kako poslujemo jos od 1998god., naša firma je jedna od najstarijih i najuglednijih firmi u Beogradu i Srbiji koja se bavi ovom delatnošću.

Osnivači i vlasnici, Milesa i Jeremija Lazarević, su sa odabranim saradnicima u tada novoosnovanu kuću preneli svoja najbolja organizaciona i stručna umeća koja su stekli radeći i rukovodeći elitnim ugostiteljstvom iz njegovih najboljih vremena.

Sa druge strane, uvek su nastojali da svoj tim podmlade i osveže i da u posao unesu duh novog i kreativnog, modernog i interesantnog.

Mi godinama postojimo sa jednim ciljem: da iskustva, znanja i veštine svojih majstora pretočimo u proizvode vrhunskog kvaliteta i estetskog doživljaja.

Naša poslovna filozofija ogleda se u težnji da svojim slatkim i slanim proizvodima damo novu dimenziju i vrednost svakom dogadjaju (eventu) koji je od značaja za naše klijente i time im oslobodimo dragoceno vreme i energiju za druge poslove.

Proizvodi kao što su slani ketering, slatki ketering, sitni kolači, torte, svadbene torte,  rodjendanske torte, dečije torte, obroci, kuvana jela ili fingerfood su razlog zašto imamo ogromnu bazu klijenata i zašto smo godinama u vrhu ketering industrije.

Posetite nas u nasoj proizvodnji i zasladite se u našoj bašti u Zemunu, dodjite u neki od naših lokala, naše male kutke, pune topline i poznatih domaćih slatkih i slanih mirisa, i odaberite sve što Vam je potrebno, a mi ćemo učiniti sve da budete zadovoljni !

Kako smo počeli sa sitnim kolačima - wordpress