Telefoni: 060/ 640-69-05    060/6406920   Email: kucahranelazarevic@gmail.com     fbintw

Organizacija događaja

 

Organizacija dogadjaja (eventa) još jedna je u nizu pogodnosti koje Vam nudi Kuća hrane Lazarević!

 Naše usluge namenjene su:

  • Firmama za svakodnevne i posebne prilike -  seminari,  kokteli,  poslovni susreti,  press konferencije,  godišnjice,  proslave,  open days,  lunch paketi...
  • Firmama specijalizovanim za pružanje usluga –  marketing agencije,  organizatori proslava,  venčanja,  dečije igraonice...
  • Firmama registrovanim za dalju prodaju i posluženje – restorani, ugostiteljski  i  trgovinski objekti...

 

Sa našim stručnim timom možete dogovoriti sve što je za Vas od značaja:

Vreme dostave i usluge, količinu i vrstu hrane, pića i posluženja, usluge konobara, kuvara, barmena, dodatne elemente usluge (potreban inventar, stolovi, čaše, tanjiri, escajg, stoljnjaci...) kao i sve što bi za Vas moglo biti interesantno, posebno i potrebno.

Kuća hrane Lazarević nudi veliki izbor slanog keteringa, od naših prepoznatljivih slanih mixeva, mesnih delikatesa, komadnih kanapea od najluksiznijih namirnica (pršute, lososa, kavijara, bifteka), tradicionalnih, domaćih ali i neobičnih i egzotičnih salata, veganske i vegetarijanske hrane, domaćih pita i peciva pa sve do dobro poznatih slatkih poslastica, sitnih kolača, komadnih kolača, šniteva, među kojima važno mesto zauzimaju naše torte pravljene sa posebnom pažnjom i od najfinijih sastojaka.

 Sve može biti posluženo po principu švedskog stola, kada se sva hrana stavlja zajedno na posluženje, a može biti posluženo i kao predjelo, glavno jelo i desert.

Uobičajene količine za proslave koktel tipa (rodjendani, proslave, party proslave, posluženje pre venčanja) su 0,4kg slanog posluženja i 0.150kg slatkog posluženja po osobi.

Za proslave gde se malo više sedi, razgovara i uz razgovor uživa, količine moraju biti malo veće, dok za slavsko ili praznično posluženje neophodno je da hrane bude u nešto većim količinama od datih.

 Kod hrane i pića nema uvek preciznih pravila.

Svaki gost je drugačiji, svako društvo je drugačije, svaki događaj je poseban, a mi ćemo zajedno sa Vama pronaći pravu formulu koja će biti ono što će zadovoljiti sve.

Oko svakog aspekta usluge se možemo dogovoriti i prilagoditi je Vašim zahtevima.

Stojimo Vam na usluzi!